Wenslichtjes ook voor patiënten uit Nijkerk

Nijkerk Geplaatst 7 december 2014

Wie iets wil doen voor iemand uit Nijkerk die ziek is, kan een wenslichtje adopteren in de grote kerstboom in Meander Medisch Centrum en op www.wenslichtje.nl.

De boom staat straks in de Laan van het ziekenhuis aan de Maatweg en wordt gevuld met lichtjes, waar de wens op een grote kerstbal aan komt te hangen. De wensen worden voor de kerst in het ziekenhuis aangeboden aan patiënten.

De wenslichtjesactie is een initiatief van de stichting Vrienden Meander Medisch Centrum die hiermee geld wil inzamelen voor nieuwe projecten. Die variëren van de inrichting van een huiskamer voor geriatrische patiënten tot een spraakvoorziening voor mensen die op de Intensive Care liggen.

nijkerk, alles van, wenslichtjes, meander medisch centrum

De virtuele wenslichtjes kunnen worden gekocht op www.wenslichtje.nl of in de Week van de Vrienden, van 15 tot en met 19 december. In deze actieweek zijn er presentaties van de nieuwe projecten. Ook zijn er diverse sfeervolle activiteiten te doen en lekkernijen te koop. Plaats van handeling is de Laan, de centrale doorgang van het ziekenhuis.

Een wenslichtje kost € 5 per stuk. Er zijn ook kleine lichtjes te koop in KinderPark Meander. In deze kinderopvang in de Laan kunnen kinderen een kerstbal versieren voor € 3 en deze komt dan ook in de kerstboom te hangen. Alle wensen zijn zichtbaar in de kerstboom en op de speciale actiewebsite www.wenslichtje.nl. Iedereen die meedoet, krijgt een uitnodiging voor het Meander kerstconcert en het campagnelied ‘Doe en laat' cadeau. Het is geschreven en gezongen door Tim Driessen met zijn band ‘De Ministers'. Tim is in het ziekenhuis werkzaam als geestelijk verzorger.

Meer informatie | Meander Medisch Centrum | Alles van Nijkerk