< juli 2020 >

Vanavond Huisdamtoernooi Voorthuizen

Voorthuizen Geplaatst 13 februari 2018

Vanavond organiseert de damvereniging Voorthuizen het huisdamtoernooi. Dit gaat een avond worden gevuld met de denksport en gezelligheid.

Huisdamtoernooi Voorthuizen

Het huisdamtoernooi is vanavond en wordt gespeeld in 't Trefpunt aan de Roelenengweg 25 te Voorthuizen. De aanvang van het toernooi is 19.45 uur. Voor info en opgave kunt u contact opnemen met Stijn Overeem via 06-37451616 of stijnovereem@hotmail.com. De damvereniging Voorthuizen is ook te vinden op facebook.

Sociale contacten

Om de mensen weer bij elkaar te brengen en hierdoor de sociale contacten op te bouwen gaat de damvereniging Voorthuizen het huiskamertoernooi organiseren. Het huiskamertoernooi wordt gespeeld in een gezellige en ontspannen sfeer. Iedereen is welkom of je niet lid bent, geen lid bent of ex lid bent, dat maakt niets uit. Alle geïnteresseerde huisdammers uit de regio kunnen meespelen. De deelname aan het huisdamtoernooi is gratis. Het enige wat je moet meebrengen is je goede humeur!

voorthuizen, alles van, damvereniging voorthuizen, huisdamtoernooi

Dammen

Het dammen in Nederland is een populaire denksport. Iedereen damt weleens en het is dan ook een spel voor jong en oud. Het dammen kun je overal doen en altijd spelen. Het dammen wordt niet alleen meer gespeeld op het dambord, maar ook op de computers, tablets en smartphones. Hierdoor speelt men steeds minder op het bord tegen een tegenstander die men ook ziet. Hierdoor mis je ook de contacten die vaak gezellig zijn en waardoor vriendschappen kunnen worden opgebouwd.

voorthuizen, alles van, damvereniging voorthuizen, huisdamtoernooi

Meer informatie | Damvereniging Voorthuizen | Alles van Voorthuizen | Agenda evenementen Voorthuizen