< februari 2020 >

Zijn jij en je voetbalteam uit Voorthuizen ook zo sportief?

Voorthuizen Geplaatst 30 augustus 2014

Als jij en je voetbalteam uit Voorthuizen ook zo sportief zijn, moeten je je team opgeven voor de actie blauwe-kaart.

De actie blauwe-kaart is een initiatief van de KNVB en Pon's automobielhandel b.v. (volkswagen) uit Leusden. Volkswagen en de KNVB maken zich sterk voor sportiviteit in het amateurvoetbal en introduceren de Blauwe Kaart: een kaart die teams elkaar geven na afloop van een sportieve wedstrijd. Want een positieve benadering van het voetbalspel maakt de wedstrijd nóg leuker. Voordat je elkaar de kaart geeft schrijf je op voor welke sportieve daad van de tegenstander jij de Blauwe Kaart uitdeelt. Bijvoorbeeld omdat zij de bal over de zijlijn trapten toen jouw teamgenoot geblesseerd was, of omdat er weinig overtredingen gemaakt zijn.

Sportieve wedstrijd gespeeld?
Dan mag je elkaar als team een Blauwe Kaart geven, want een positieve benadering van de wedstrijd maakt het spel nóg leuker. Op de kaart staat een unieke code waarmee je kans maakt op te gekke prijzen.

Meer informatie | Blauwe kaart | Alles van Voorthuizen